Kirjasto

           LEMIN KIRJASTOTALO 30-VUOTTA ARPAJAISET

KIRJASTON JUHLA-ARPAJAISTEN VOITTAJAT ON ARVOTTU

JA TIEDOT VOITTAJISTA JA PALKINNOISTA ON ESILLÄ

KIRJASTON ILMOITUSTAULULLA JA FACEBOOK -SIVULLA.

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE.

 

 

 

TARKISTATHAN MAKSUSALDOSI SEKÄ YHTEYSTIETOSI!

1.2.2017 ASETETAAN AUTOMAATTINEN LAINAUSKIELTO, JOS ASIAKKAALLA ON EDELLISEN

VUODEN TAI VANHEMPIA MAKSUJA.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

2013 Etelä-Karjalaan muodostui Heili – kirjastokimppa

Heili on Etelä-Karjalan kirjastojen yhteinen kimppa. Mukana on kahdeksan kuntaa ja 22 kirjastoa; Imatran kaupunginkirjasto,Lappeenrannan maakuntakirjasto, Lemin kunnankirjasto, Parikkalan kunnankirjasto, Rautjärven kunnankirjasto, Ruokolahden kunnankirjasto, Savitaipaleen kunnankirjasto, Taipalsaaren kunnankirjasto. Asiakkaille vaihdetaan vanhat kirjastokortit uuteen Heili – kirjastot -korttiin, jolloin myös kirjastojen sakko- ja maksukäytäntöjä yhtenäistetään. Asiakkaalle tämä Heili – kirjastokimppa tuo mahdollisuuden käyttää kirjastopalveluita yhdellä ja samalla kortilla, kuntarajoista välittämättä. Asiakas voi myös varata aineistoa muista Heili-kirjastoista, jolloin kyseinen aineisto kuljetetaan asiakkaan lähikirjastoon noudettavaksi.

Verkkokirjasto toimii osoitteessa www.heilikirjastot.fi

Lainojen uusinta toimii vain Heilin-kortin tunnuksilla. Jos tunnukset eivät toimi – tai olet unohtanut ne – ota yhteyttä kirjastoon:  kirjasto@lemi.fi tai p: 040 723 0570

**************************************************************************************************

 

Heili-kirjastojen Rockway.fi-palvelu (musiikkikoulu) on julkaistu verkossa. Lue lisää tiedotteesta.

 

Uunituoreita suomalaisia ja ulkolaisia sanomalehtiä verkossa

Pressdisplay

Uunituoreita suomalaisia ja ulkomaisia sanomalehtiä verkossa. PressDisplay-palvelu tarjoaa Internetissä luettavaksi noin 2200 sanomalehteä lähes 100 eri maasta 54 kielellä. Kaikki sanomalehdet ovat luettavissa tietokoneella tai älypuhelimella ilmestymispäivänä, lisäksi palvelussa on 60 päivän arkisto. Palvelussa voi suorittaa hakuja yhteen tai useampaan lehteen, käyttää käännöspalvelua, tulostaa artikkeleita tai lähettää niitä sähköpostilla eteenpäin. Kirjaston tietokoneilta pääsee suoraan palveluun http://library.pressdisplay.com.

 

Kirjastopalvelut

Lemin kirjasto on kohtaamispaikka joka tarjoaa tietoa ja elämyksiä kaikenikäisille. Kirjaston kokoelma muodostuu kirjoista, lehdistä ja av-aineistosta. Mitä omassa kokoelmassa ei ole, hankitaan joustavasti kaukolainoina muilta kirjastoilta. Asiakkaiden toiveita kuullaan kokoelmaa kehitettäessä. Kirjastosta voi lainata kirjoja, lehtiä, musiikkia, dvd-tallenteita, kielikursseja ja äänikirjoja. Kirjastossa voit lukea aikakaus- ja sanomalehtiä. Käytettävissä on asiakaspäätteet, joista pääsy internettiin. Ohjausta ja opastusta käyttöön tarjotaan mahdollisuuksien mukaan. Kirjaston kokoelmaa pääsee tutkimaan ja omia lainoja uusimaan netin kautta. Katso vasemmalta linkki Lemin kirjaston kokoelmatietokantaan! Kirjastoon voi tuoda esille omaa taidetta, käsitöitä yms.

Klikkaa tästä kaikkien kirjastojen verkkopalveluihin. Kirjastot.fi

Back to Top