Siirry pääsisältöön
Etusivu Tiedotukset Perusopetuksen rehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2023-31.7.2024

Perusopetuksen rehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2023-31.7.2024

Haemme Lemin koulukeskuksen ja Kuukanniemen kouluihin rehtorin viransijaista. Haemme kehitysmyönteiseen työyhteisöön avarakatseista kehittäjää.

Rehtorin tehtävänä on johtaa, ohjata ja valvoa koulun opetus- ja kasvatustyötä, strategista toimintaa, suunnittelua ja kehittämistä taloudellisesti ja toiminnallisesti tarkoituksenmukaisella tavalla. Rehtorin työnkuva on laaja, ja toimit perusopetuksen toimialajohtajana, vastaat perusopetuksen toiminnasta sekä johtamisesta, sekä kehität toimintaa kunnanhallituksen, kunnanjohtajan ja lautakunnan alaisuudessa. Sivistyslautakunnan kokouksissa toimit esittelijänä perusopetuksen osalta.

Rehtorin tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää hyviä yhteistyö- ja ja vuorovaikutustaitoja, pedagogista osaamista ja kiinnostusta työyhteisön ja tulevaisuuden koulun kehittämiseen. Valittavalta rehtorilta odotamme koulun johtamiskokemusta, opetussuunnitelmatuntemusta ja halua toiminnan ja koulun kehittämiseen. Työssä menestymisessä tarvitaan myös vahvaa henkilöstö- ja talousjohtamisen osaamista.

Lemin kunnassa perusopetusta annetaan Lemin koulukeskuksessa (luokat 1-9) ja Kuukanniemen koulussa (luokat 1-6).

Tehtävään valittavalta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 2§ mukaista kelpoisuutta. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tiedustelut: Kunnanjohtaja Kati Rekola, puh. 040 6158290, kati.rekola@lemi.fi

Lisää tietoa ja hakuohjeet