Siirry pääsisältöön
Etusivu Tulevat tapahtumat Meil kaikki kiertää -kiertotaloustapahtuma

Meil kaikki kiertää -kiertotaloustapahtuma

Ajankohta: 28.6.2023
Sijainti: Urheilutie 2, 54710 Lemi

Kuntalaisille, vapaa-ajan asukkaille ja yrityksille kiertotalouteen liittyvää tietoa ja ratkaisuja tarjoava Meil kaikki kiertää -kiertue jalkautuu Lemin kesätorille keskiviikkona 28.6. klo 16-19 (osoite Urheilutie 2, 54710 Lemi)

Tapahtumassa tarjotaan monipuolista tietoa arjen kiertotaloudesta, kuten korjauksesta, kierrätyksestä, kompostoinnista, jätehuollosta sekä puutarhajätteiden ja poistotekstiilien lajittelusta. Tapahtumassa on myös kierrätysneuvontaa kaikenikäisille.

Tapahtumassa on Tuo tullessas, vie mennessäs -tavaranvaihtopöytä, johon tapahtumakävijät voivat tuoda yhden itselleen tarpeettoman, mutta ehjän, puhtaan ja käyttökelpoisen tavaran. Tavaran tulee olla helposti kannettava. Samalla pöydältä voi ottaa itselleen tarpeellisen tavaran mukaan.

Meil kaikki kiertää -kiertue jalkautuu kesän aikana Etelä-Karjalan maaseutukuntien kesätoreille sekä paikallisiin kesätapahtumiin. Tapahtumia ovat järjestämässä muun muassa Etelä-Karjalan liitto, Circwaste-hanke, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy, Saimaan Virta ry:n ETKATEX Etelä-Karjalan poistotekstiilit kiertoon -hanke, LAB-ammattikorkeakoulun ASKI-hanke, Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Etelä-Karjalan Martat, Imatran seudun ympäristötoimi ja Lappeenrannan kaupungin Greenreality-palvelut. Lisäksi jokaisessa tapahtumassa on mukana paikallisia kiertotalouden toimijoita. Meil kaikki kiertää -tapahtumat järjestetään yhteistyössä kuntien kanssa.

Ole yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön, jos haluat tulla tapahtumaan mukaan esittelemään omaa kiertotalouden palveluasi.

Löydät lisätietoja tästä tapahtumasta Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri -sivustolta.

Siirry sivustolle