Siirry pääsisältöön
Etusivu Asuminen Vapaat tontit Kuukanniemi

Kuukanniemi

Kuukanniemi on rauhallinen ja turvallinen taajama, jossa viihtyvät sekä lapsiperheet että varttuneempi väki. 750 asukkaan taajamassa tärkeimmät palvelut ovat lähellä. 1.-6 -luokkalaiset käyvät omassa vuonna 2017 valmistuneessa koulussa, jonka tiloissa ovat kirjasto, neuvola ja liikuntasali. Taajamassa myös uusi päiväkoti. Uusi päivittäistavarakauppa Sale, sekä ABC-polttoaineen jakeluautomaatti ovat aloittaneet toimintansa v. 2012.

Taajama sijaitsee Kotajärven rannalla Lemin koillisosassa. Pientaloalueelta on hyvät yhteydet Lappeenrantaan, sillä taajama sijaitsee valtatie 13 tuntumassa. Arkipäivinä kaupunkiin pääsee linja-autolla noin tunnin välein. Matkaa Lappeenrantaan on 17 km ja Lemin kirkonkylälle 13 km. Suurin osa asukkaista käy töissä Lappeenrannassa tai muissa naapurikunnissa.

Kuukanniemessä voit nauttia Kotajärven maisemista.

Kuukanniemessä voit ihailla järvimaisemaa, viljeltyjä peltoja ja mäntymetsäisiä harjuja.

Kuukanniemessä on hyvät harrastusmahdollisuudet. Liikuntaa voi harrastaa mm. kiekkokaukalossa tai valaistulla ladulla. Kesällä uinti, veneily, tennis ja jalkapallo ovat suosittuja harrastuksia. Kotajärven Pallo ry toimii jalkapallon parissa ja seura omistaa oman kentän ja seurojentalon. Myös vanhemmille harrastajille on oma sarjansa. KoPa Juniorit ry taas järjestää junioritoimintaa jalkapallon parissa. Nuorison viihtyvyyttä edistävät vuonna 2006 perustettu vanhempainyhdistys ja nuorisotila Lämppäri.

Lemin kunnalla on Kuukanniemessä 11 omakotitalotonttia. Yksi tontti soveltuu rivitalon rakentamiseen.

Kuukanniemen uimaranta

Tonttien kokotiedot ja hintahaarukat:
omakotitonttien koot: 1114 – 1838 m2
hinnat: 1060 € – 10206 €

Lisätietoja: tekninen.osasto@lemi.fi

Puh. 040 015 0651 Tommy Vesterlund

Tontit löytyvät myös karttapalvelustamme.