Siirry pääsisältöön
Etusivu Asuminen Vapaat tontit Monien mahdollisuuksien rantatontti

Monien mahdollisuuksien rantatontti

Oletko sinä Lemin uusi matkailun yrittäjä? Tervetuloa rakentamaan unelmaasi Lemille!

Monien mahdollisuuksien lomatontti Lahnajärven rannalla. Tämä järven rannalla oleva tontti on loistava tilaisuus esimerkiksi matkailuyrittäjlle tai vaikkapa usemman asuintalon rakentamiseen. Tontti taipuu parhaiten matkailualueeksi; alue pystyisi majoittamaan kymmeniä ihmisiä. Särää tarjoileva tunnettu Ravintola Kippurasarvi sijaitsee tontin välittömässä läheisyydessä ja onkin tunnettu matkailuvaltti kunnassa.

Tämä reilun kokoinen rantarakennuspaikka (3 ha) sijaitsee aivan Lemin kirkonkylän kupeessa Lahnajärven rannalla. Omaa rantaviivaa tontilla on 100m. Ranta avautuu auringonlaskun suuntaan ja voit nähdä miten upeasti aurinko laskee Lahnajärven taakse. Lahnajärvi on isohko järvi Kivijärven pohjoisosan ja Lemin kirkonkylän välissä ja se tarjoaa mitä parhaimmat puitteet mökkeilyyn, veneilyyn, vesiurheiluun, kalastukseen, retkeilyyn, marjastajille sekä sienestäjille. Lahnajärvellä on vesiyhteys Kivijärveen ja voit vaikkapa meloa rannasta Luumäelle asti.

Matkaa kirkonkylältä tontille on vain 800m. Kirkonkylältä löytyvät hyvät peruspalvelut; pankki, postinautomaatti, K-Kauppa, apteekki ja muutamia ravintoloita. Ulkoilun mahdollisuudet Lemillä ovat mahtavat ja tontin ohi kulkee välittömästi Lahnajärven ulkoilureitti 8 km.

Suppailemaan lähtevä pariskunta

Lemiltä lähimpään isoon kaupunkiin Lappeenrantaan matkaa kertyy noin 19 km, josta löytyy mm. kansainvälinen lentokenttä sekä juna-asema. Tunnin ajomatkan päässä ovat Kouvola tai Mikkeli.

Upeat näkymät ja monipuolinen tontti takaavat hyvät mahdollisuudet persoonallisen kokonaisuuden suunnitteluun.

Loistava tilaisuus vaikkapa matkailuyrittäjyyteen leirintäalueen tai pienen mökkikylän muodossa. Korona on tutkitusti kasvattanut retkeilyn, kotimaanmatkailun ja vuokramökkien kysynnän kokonaan uudelle tasolle. Nyt on hyvä hetki käyttää tämä tilaisuus hyväksi, sillä paikkakunnalla ei ole tällä hetkellä tarjota majoitusmahdollisuuksia ja etenkin kesäisin väkeä on paljon. Nyt on siis tilaisuutesi satsata tulevaisuuteen!

kirkonkylää yläilmoista

Myynti ja lisätiedot:

Myynnissä olevan tontin kiinteistötunnus on 416-407-7-137. Hinta määräytyy ostajan toteutussuunnitelman perusteella ja kunnanvaltuusto tekee päätöksen hinnasta.

Tontin pinta-ala on nyt noin 3 ha, josta lohkotaan tontin kaakkoisreunalla sijaitseva kunnalle kuuluva jätevesipumppaamo. Lohkomisen jälkeen tontin pinta-ala tulee olemaan n. 2,5 ha.

Kiinteistölle saa rakentaa korkeintaan kaksikerroksisia asuinpientaloja, rakennusoikeutta on 3000 krs-m2. Alueen rakennuslupa-asiakirjoihin tulee liittää kunnan rakennusvalvonnan hyväksymä korttelisuunnitelma.

Rantaa voidaan käyttää venevalkamana tai uimarantana. Lisäksi rakennusoikeutta on saunarakennukseen (kerrosala 100 m2) rannan läheisyydessä.

Tontilla kulkee Toukkalan vesiosuuskunnan vesi- ja viemärijohto, johtokartta liitteenä.

Lisätietoja: tekninen.osasto@lemi.fi

Puh. 040 015 0651 Tommy Vesterlund

Tämä tontti löytyy myös karttapalvelustamme.

vesi-ja-viemarijohdot