Siirry pääsisältöön
Etusivu Palvelut Elinkeinopalvelut Myö osataa! – juttusarja lemiläisistä tekijöistä Villa Harmony

Villa Harmony

Myö osataa! -juttusarjassa Lemin kunta nostaa esiin lemiläisiä tekijöitä  ja esittelee heidän tekemäänsä työtä. Tällä kertaa vuorossa on Villa Harmonyn Pia Wikström.

Faktalaatikko
Kuka: Pia Wikström
Mitä: Tällä hetkellä Villa Harmonyn tarjontaan kuuluu: Hyvinvointipalvelut mm. luonnonmukaiset hoidot/hieronnat ja turvesaunat. Kurssitoiminta, alpakkaelämykset/ eläinavusteinen toiminta mm. tyhy- päivät ja erityisryhmät. Yksityisvierailut alpakkapihalle ja kesäkahvilatoiminta, B&B, kokouspalvelut/ tilavuokrat.
Villa Harmonyn Top3 asiaa: alpakat, voimaannuttavat luonnonmukaiset hoidot ja- kurssit, kaunis luonto ja idyllinen vanha koulurakennus.

Pia Wikströmillä on ollut alpakoita viisi vuotta

 

Villa Harmony Kurssi- ja luontaisterapiakeskus, alpakkatila 

Pia Wikström on ensimmäiseltä koulutukseltaan suurtalousesimies. Myöhemmin Pia kouluttautui hyvinvointialalle, mm urheiluhierojaksi, sekä kävi erilaisia wellness-ja luontaishoitokoulutuksia. Energiahoitajana ja kouluttajana Pia Wikström onkin toiminut pitkään ja tutustuminen energiahoitoihin 2000-luvun alussa olikin liikkeelle paneva voima koko alan vaihdolle. Helsingissä Pia toimi hyvinvointialan yrittäjänä liki parikymmentä vuotta. Siinä ohessa hän toimi joitain vuosia myös Kalajoen kylpylässä yrittäjänä ja haki ensimmäiset kokemukset alpakoista asuessaan tovin myös Belgiassa.

Lemille Pöllölään Korpikoulun omistajiksi Pia päätyi sattumalta yli kymmenen vuotta sitten. Ajatuksena kesänviettopaikka maalla omalle perheelle ja yrittäjänä myös ajatus idyllisestä lomakohteesta stressaantuneille kaupunkilaisille maaseudun rauhassa, luontaishoitoineen ja hyvinvointi koulutuksineen. Tällöin syntyi Villa Harmonyn kurssi- ja luontaisterapiakeskus.
Päätös muuttaa Lemille asumaan vakituisesti mahdollisti myös eläinten ottamisen ja ensimmäiset alpakat muuttikin Pöllölään n. viisi vuotta sitten. Kiinnostus alpakoihin ja eläinavusteinen toiminta niiden kanssa oli kiehtonut jo pitkään. Eläimiä Pialla on ollut aina. Lapsuudesta lähtien myös hevostaustaa ja heppatouhua ja kotieläinpihaakin hän ehtinyt pyörittää aikoinaan muualla.

Yrittäjänä Villa Harmonyssa  Pia Wikström pääsee nyt toteuttamaan monenlaisia kiinnostuksen kohteitaan ja luomaan uutta. Paljon on ideoita ja unelmia siitä miten paikkaa ja toimintaa voisi vielä kehittää ja laajentaa. Tosin tulevaisuudessa hänellä on aikomuksena keskittyä niihin asioihin, jotka parhaiten osaa ja ainakin talonmiehen hommat hän voisi ulkoistaa.
Pia toivoo myös, että tulevaisuudessa yritystoimintaa on enempi kesäsesongin ulkopuolellakin ja että käyttöä yrityksen tiloille olisi vuoden pimeimpinäkin aikoina. Tunnelma vanhassa hirsitalossa vaikkapa kokoustamassa tai pikkujoulun vietossa on varmasti mieleenpainuva kokemus. Onhan Pöllölänkylän Korpikoulu jo kuuluisa Kippurasarven särälampaasta ja Stam1nan Purple-Fly studiostakin, miksei sitten jatkossakin soppaa ja sielunruokaa vähän uusilla mausteilla höystettynä, toteaa Pia Wikström.

———————————————-
Lisätietoja: www.villaharmony.net ja parhaiten tavoittaa sähköpostitse pia@villaharmony.net