Siirry pääsisältöön
Etusivu Palvelut Kirjasto Heili-kokoelmatietokanta

Heili-kokoelmatietokanta

Kirjaston kokoelmatietokanta löytyy osoitteesta heili.finna.fi

Heili-tietokannasta löydät kaikki Heili -kirjastojen aineistotiedot eli Imatran, Lappeenrannan, Lemin, Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden, Savitaipaleen, Luumäen ja Taipalsaaren tiedot.

Hakua voi rajata koskemaan vain yhtä tai useampaa kirjastoa.

Käyttäjätunnus = kirjastokortin numero
Salasana = henkilökohtainen salasanasi, jonka saat kirjastosta

Voit uusia lainojasi ja tehdä varauksia aineistoon.

Voit myös lainata e-aineistoja, katsoa elokuvia Viddla -palvelusta ja lukea sähköisiä aikakauslehtiä.

 

Lainojen uusiminen

Lainojen uusiminen netin kautta on helppoa!

Kun uusit lainoja netissä, syötä ensin koko Heili-korttisi numero ja seuraavaksi syötä neljä numeroa (=salasanasi) seuraavaan kenttään. Kirjaudu sisälle painamalla OK painiketta.

Kun olet kirjautunut tunnuksillasi järjestelmään, voit klikkaamalla uusia lainasi. Teoksen nimen, tekijän ja eräpäivän perässä on painike, Lainan uusinta. Tätä tekstiä klikkaamalla voit uusia lainasi netissä 5 kertaa, jonka jälkeen lainat tulisi palauttaa kirjastoon.

Jos teoksessa on varauksia, tai sitä on uusittu jo viidesti uusintaa ei voi tehdä ja tilalle tulee teksti Ei voi enää uusia. Tällöin kirja, cd-levy, dvd tms. tulisi palauttaa kirjastoon viimeistään eräpäivänä.

Jos unohdat salasanasi tai uusinta ei jostain syystä toimi netin kautta, voit aina laittaa sähköpostia osoitteeseen kirjasto@lemi.fi tai soittaa p. 040 723 0570.

Sähköposti luetaan joka arkipäivä ja puhelimeen vastataan kirjaston ollessa avoinna.

 

Kirjojen ja muun aineiston varaaminen

Aineiston varaaminen onnistuu myös omaa salasanaa ja kirjastokortin numeroa käyttämällä. Voit varata kaikkien Heili-kirjastojen materiaalia. Jos haluat varata teoksen, joka on kirjaston hyllyssä paikalla, ole hyvä ja ilmoita siitä suoraan kirjastovirkailijalle, jolloin kyseinen teos tiedetään laittaa syrjään odottamaan noutoa.

 

Langaton yhteys

Meillä toimii langaton yhteys aukioloaikoina!